Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Vegetarbutikken: Aktivistens Kokebok (utsolgt)

Kaféen på Blitzhuset i Oslo har i over et kvart århundre servert vegetarmat til sultne gjester - det måtte bare ende i en bokutgivelse, som i sin tur har blitt en bestselger! 

 
Aktivistens kokebok rommer både kjente og kjære oppskrifter fra kaféen og en solid dose nye oppskrifter fra folk med tilknytning til miljøet. Oppskriftene er i stor grad veganske og der det benyttes egg eller melk vil du få tips om hva som kan brukes i stedet. Praktisk!

Oppskriftene er godt tilpasset norske forhold, her er det ingen ingredienser som er vanskelige å få tak i og mye er basert på billige råvarer. Boken er inndelt i kapitler som på en selvironisk måte gjenspeiler en "blitzers" hverdag. Her finner du de beste grilloppskriftene til gatefesten, kaker til 8. mars og solid demoføde i tillegg til den mer kjente 1.mai frokosten. Her er det altså mat til både hverdag og fest, enten det dreier seg om pålegg eller julemat.

Boken er full av fargerike bilder av både miljø og mat, som definitivt skiller seg ut fra de fleste andre kokebøker i vegetarsegmentet. Her fins det dessuten flere innlegg fra forfatterne selv og et spesielt historisk tilbakeblikk på kafèen skrevet av Stein Lillevolden.

Dette er kanskje den mest nyskapende vegetarkokeboken vi har sett på norsk noen sinne!


Utgitt av: Blitz Bok. 192 sider, innbundet og gjennomillustrert i farger 


Denne boken er utsolgt og kommer ikke igjen. Vi beklager!

BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.