Kontakt Norsk Vegetarforening

Vi er glade for hver og en av de tusentalls henvendelsene vi mottar årlig. Du kan nå oss med alle slags spørsmål om vegetarisme og veganisme, og våre tjenester.


E-post - for generelle henvendelser:
kontakt@vegetar.com

NV er en ideell, frivillig organisasjon med stort påtrykk. Tidvis kan det derfor ta noen dager før vi rekker å gi et godt svar. Takk for forståelsen!

Postadresse - for generelle henvendelser:
Norsk Vegetarforening, Postboks 101 Blindern, 0314 Oslo

Telefon - kun for henvendelser fra media:
Informasjonsansvarlig Pål W. Thorbjørnsen besvarer pressehenvendelser på tlf 41 29 44 22. For alle andre spørsmål ser vi frem til å motta din henvendelse per e-post eller brev.

(PS: Enhver henvendelse som innebærer noen form for salg vil alltid bli takket nei til.)



5 Comments

Heisan. Bloggen Elins livsstil er ikke en vegetarblogg - den bør kanskje ikke ligge ut med link til på deres side?

Hva er e-posten som man kan spørre om ting på?
kontakt (alfakrøll) vegetar.com er ikke noen e-post!

Takk for melding. Det stemmer at denne bloggen også har annen mat. Meningen med denne oversikten / tjenesten er å samle blogger som handler mye, men ikke nødvendigvis kun om vegetarisme og vegetarmat. Dette er helt klart en vurderingssak. Vi har for nå landet på at det er riktig å inkludere flest mulige relevante blogger, heller enn kun de som handler om vegetarisme og veganisme :)

Hei. Vi skriver ikke epostadressen fordi det fører til spam. Vi vurderer å endre dette men det fungerer helt greit nå, og man kan jo bruke kontaktfeltet her om man vil også. Epostadressen vår er altså kontakt (krøllalfa-tegnet) vegetar.com

Takk for informasjonen, den var svært nyttig! Er nylig blitt veganer, og prøver å unngå ikke-veganske e-stoffer også :)

Hilsen en takknemlig veggis

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.