Du er her: Vegetarbutikken > Medlemskap >

Bli medlem av Norsk Vegetarforening!

NV har drevet opplysningsarbeid i 80 år. Vi er en ideell organisasjon, og driften finansieres utelukkende ved varesalg, gaver og støtte fra sympatisører. Vi håper du vil bli med å støtte arbeidet vårt. 

 

Vi håper du ser verdien av virksomheten vår. Ved å bli medlem får du en rekke fordeler, samtidig som du bidrar til foreningens arbeid. Medlemskapet gjelder ut hele 2020. Ved å bli medlem får du en startpakke med hele fem ulike utgivelser:

Heftepakke
Vegan-guiden Hvorfor & hvordan Vegan (24s)
Etisk vegetarisme, antologi (40s) - sendes i PDF-format i august.

Bokpakke
Vegetar & Vegan ABC
VeganMisjonens kokebok
Vegetarisk og vegansk jul

Bonus: For kun 100 kr ekstra kan du nå også motta den unike helseboken Plantebasert ernæring med på kjøpet (normalpris 219). Dette kan du enkelt velge via menyen under.

I tillegg tillegg til denne vår største startpakke noensinne, vil du senere motta ytterligere en ny minibok gratis tilsendt, om vegetarisme og veganisme i forhold til vekt, velvære og et helhetlig syn på sunnhet. Denne er planlagt utgitt våren 2020.

Prisen for medlemskap er kun kr 250 for alle under 25 og alle lavtlønte, 350 for normalt medlemskap, eller 500 kr eller mer for støttemedlemskap (alternativet for deg som vil bidra litt ekstra). Dette er en uforpliktende engangssum som gjelder for hele året - og så kan du selv vurdere om du vil fortsette å være medlem senere.Jeg ønsker

(Norsk Vegetarforening vil også tipse alle interesserte om foreningen Norsk vegansamfunn, som driver et liknende, og supplerende arbeid til vårt eget.)BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


2 Comments

Hei

Lurer på å bli medlem i vegetarforeningen, men pga. Wikileaks-saken boikotter jeg bl.a. PayPal og Visa/Mastercard. Finnes det noen andre muligheter for betaling?

Så hyggelig at du vurderer å bli medlem! Selvsagt kan du betale uten å bruke kort via Paypal :) Info finner du på spørsmål-siden.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.