Du er her: Vegetarbutikken >

Vegetarisme og barn (temahefte)

Norges første utgivelse om graviditet, barndom og vegetarisk livvstil er her! 40 sider med erfaringer, tips og motivasjon, av norske forfattere. MIDLERTIDIG UTSOLGT. 

 

På nok et område er Norsk Vegetarforening først ute: Her er endelig en samling tekster som gir et godt innblikk i det å ha barn og å leve som en vegetarisk familie.

 

Merk: dette temaheftet er for tiden dessverre utsolgt. Vi vurderer en digital utgave. Legg igjen epostadressen din via kommentarfeltet, så får du beskjed når denne foreligger. (Din epostadresse publiseres selvsagt ikke noe sted.)

 

Vegetarisme og barn samler 12 artikler skrevet av engasjerte foreldre og fagpersoner, basert på mer enn 50 års erfaringer i fire familier. Med på kjøpet kommer også et forslag til en ukesmeny.
Magnhild Bøe-Hansen forteller om helsevesen, barnehage og de første årene som vegetarmor. G. L. Johansen tar for seg de viktigste helsespørsmålene. Nora Astrup Dahm forteller om praktiske dilemmaer, mens Pål W. Thorbjørnsen tar opp vanlige spørsmål.
Temaheftet vegetarisme og barn gjør deg tryggere og mer motivert. Disse 40 tettpakkede sidene gir deg et godt utganspunkt for å utforske dette temaet videre, og konkrete eksempler på hvordan hundrevis av norske familier lever som sunne, glade vegetarisme.

Motta denne og 5 andre bøker og temahefter gratis: Du mottar Vegetarisme og barn kostnadsfritt når du melder deg inn i Norsk Vegetarforening. Dette er altså kun en av de mange utgivelsene du vil motta når, og etter at du blir medlem - i tillegg til flere andre fordeler.)
40 sider, heftet, gjennomillustrert i farger.


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.