Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

VeganMisjonens kokebok

En av de første, og antakelig viktigste norske grønne kokebøkene noensinne. 

 

Nå er det på tide å gi grønnsakene den rollen de fortjener! Grønnsaker er ikke lenger bare tilbehør - i VeganMisjonens kokebok briljerer de i hovedrollen.

Denne unike kokeboken gir deg hele 80 rent veganske oppskrifter fordelt på 128 sider - alle illustrert med store, innbydende fotografier i fullfarge.

Blant oppskriftene finner du både absolutte favoritter fra bloggen VeganMisjonen og masse, masse nytt fra Jane H. Johansen, matskribent hos Norsk Vegetarforening.

Oppskriftene er fulgt med en personlig historie, gode serveringstips og råd om hvordan rettene kan varieres. Fremgangsmåten og antall porsjoner er alltid klart angitt!

Dette er antakelig den første kokeboken fra noen norsk matblogger, og definitivt en bok som er helt enestående innenfor sitt område.

La deg inspirere av knallgode veganske oppskrifter som er dagsaktuelle, varierte, fristende, egnet for norske forhold, og gode som bare det. Nom nom!

Motta denne og 5 andre bøker og temahefter gratis: Du mottar Veganmisjonens kokebok kostnadsfritt når du melder deg inn i Norsk Vegetarforening. Dette er altså kun en av de mange utgivelsene du vil motta når, og etter at du blir medlem - i tillegg til flere andre fordeler.)

VeganMisjonens kokebok. Forfatter: Jane H. Johansen. 128 sider, 15.5x22cm, solid paperback, trykket på sertifisert miljøpapir. ISBN: 978-829986821-1. Varenr: 501. Merk at vi tidvis er tomme for signerte eksemplarer.

Vil du ha boken signert?


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


2 Comments

Da har jeg bestilt boken. Har fulgt med på bloggen og det skal bli morsomt å prøve ut endel av oppskriftene!

Hei,
På narvesen kiosk er det nå flere vegan/vegetarianer blader. Hadde det vært en ide for dere å gitt ut et slikt blad? Ser at noen er utenlandske.
Tips til norsk vegetarianer blad annen hver måned eller noe slikt. Ikke vits i å ta inn fra utlandet viss en kan lage et slikt blad selv?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.