Du er her: Vegetarbutikken > Etikk >

Vegetarbutikken: Dyrenes Frigjøring

Banebrytende bok som tar for seg det etiske perspektivet på dyrs rettigheter gjennom den radikale etikeren Peter Singers øyne. 

 

Forfatter: Peter Singer
Norsk Utgave: 2002
Oversatt av: Nikolai Sæverud

Dyrenes frigjøring fremstår for mange som en engasjerende, men provoserende bok som overlater heller lite til fantasien. I boken finner du en fin blanding av konkrete fakta og egne synspunkter på en industri som daglig dreper og utnytter flere millioner liv.

Denne boken er en "must reed" for alle som ønsker å se nærmere på en moralfilosofi som også inkluderer dyrene og som kanskje syns det er vanskelig å sette ord på hvorfor det er galt å systematisk utnytte dyr. Både gjennom mat og forsøk.

Forord av Siri Martinsen, NOAH.

291 sider, innbundet. Merk at disse bøkene er noen år gamle. Smussomslagene har derfor i noen tilfeller helst små, skjønnhetsmessige skader, noe som gjenspeiles i prisene våre.

 
Dette produktet er nå utsolgt hos oss, men skal kunne skaffes fra andre nettbokhandlere. Ønsker du å få beskjed dersom vi får det inn på nytt? Legg inn epostadressen din via kommentarfeltet, så tar vi kontakt. (Dine detaljer publiseres selvsagt ikke.)BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.