Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Yogamat: Boken som forener yoga og matlaging

Dette er guiden for deg som vil ha mer energi til en aktiv livsstil! Yogamat har lekre bilder og sunne, enkle oppskrifter. 

 

Anna Gidgård og Cecilia Davidsson byr på mange titalls sunne og innbydende retter for alle døgnets forskjellige måltider. Med utgangspunkt i det indiske helsesystemet ayurveda har de fokus på helsegivende krydre, balanse mellom ingrediensene og ikke minst at maten skal være innbydende!
 
Alle oppskriftene i boken er vegetariske. En del inneholder egg eller melk, men de kan gjerne gjøres veganske ganske enkelt om man ønsker. En del av rettene er indisk-inspirerte, men her er mat fra hele verden.
 
Ingrediensene som benyttes er ganske lett tilgjenlige, og måltidene er tilpasset nordiske matvaner og klima. Maten passer for alle som vil ha lett og energigivende mat, og spesielt mennesker med en aktiv livsstil. Med andre ord er dette en ypperlig kokebok for alle som har et ønske om en sunnere hverdag.
 

  

Merk: denne boken er for tiden dessverre utsolgt hos oss. Legg igjen epostadressen din via kommentarfeltet, så får du beskjed når vi evt får den inn igjen. (Din epostadresse publiseres selvsagt ikke noe sted.)

 

 BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.