Du er her: Vegetarnytt > Tidligere utgaver >

Vegetarnytt: Utvalgte artikler fra nummer 17

Artikler fra det norske bladet med fakta om temaene vegetarianisme og veganisme. Dybdestoff og info om helse, miljø, oppskrifter og livsstil.


 Datingtjeneste for vegetarianere?
La det ikke være noen tvil: også veganere og vegetarianere er på sjekkern minst en gang i livet. Hva gjør Norsk Vegetarforening rundt dette, og hva fins av tilbud?
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Diverse emner )

 Det beste ligger foran oss
Det er sommer. Foran oss venter den tiden på året de aller fleste forbinder med grilling, is og bading. Tid for avslapning, familie, gode venner og kanskje en opplevelsesrik ferietur?
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Mat )

 Kroppens syre/base-forhold og sykdom: et kontroversielt tema
Mange nordmenn begynner for alvor å bli bevisst på fordelene ved et sunt kosthold. Men til tross for de store kunnskapene mange av oss i dag har om en sunnere livsstil, tilfører vi fortsatt kroppen relativt mye mat med en syredannende effekt. Spiller dette egetlig noen rolle?
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Helse )

 Shelley: En vegansk visjonær
Shelley er i dag best kjent som en dikter fra den romantiske perioden, og nevnes gjerne i samme åndedrag som Byron, Blake, Coleridge og Wordsworth. Mindre kjent er det at han også var en prinsippfast, visjonær veganer.
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Diverse emner )

 Bokanmeldelse: The Thrive Diet
Da den profesjonell triatleten Brendan Brazier på slutten av 1980-tallet bestemte seg for gå over til en diett utelukkende basert på plantekost ble han prøvde flere leger å overbevise han om at dette ikke var et smart valg.
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Produktstoff )

 Bokanmeldelse: Aktivistens kokebok
AKTIVISTENS KOKEBOK er sammensatt av en gruppe fra miljøet rundt Blitz huset i Oslo. Alle oppskriftene er vegetariske og en del av dem er også veganske.
( Fra Vegetarnytt nr. 17 - tema: Produktstoff )

Se også:
- Oversikt over alle utgavene av bladet.
- Oversikt over alle temaene bladet dekker.
- Fakta om Vegetarnytt.
- Bladets utgivelsesplan.


I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.