Full oversikt: De siste sakene på veg-veg.no

Vi oppdaterer nettsidene våre hyppig, og har mange faste lesere. Her får du oversikt over de senest oppdaterte sakene våre, uavhengig av emne - inkludert blogginlegg. Oversikt for liknende temaer finner du i menyen til høyre.


PS: På forsiden finner du selvsagt en penere presentasjon nye og litt eldre men viktige saker. Vi har naturligvis også en rss-feed du kan bruke for å holde deg oppdatert.

Vegan- og vegetarguide for Bergen: Spisesteder
Med denne lokalguiden får du en oversikt over vegetar- og veganvennlige restauranter, kafeer m.m. i området. (07. Jan.)


Ny og enda større medlemspakke
Nå utvider vi startpakken du kan motta ved innmelding ytterligere. Du får nå hele seks bøker og fyldige temahefter ved innmelding. (06. Jan.)


Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering. (05. Jan.)


Vegetarisme og vinterslapphet
Kan veganere og vegetarianere føle seg litt ekstra slappe vinterstid? Og av hvilken grunn? (05. Jan.)


Vegan- og vegetarguide for Drammen
Her finner du en oversikt over tilbud og tjenester for alle som vil spise vegetarisk i Drammensområdet. Ressursene som nevnes inkluderer vegetar-vennlige butikker, restauranter med veganretter, kafeer med soyamelk, helsekost med vegetarvarer osv. (05. Jan.)


Dyrevennlig jul: Vegetarisk & vegansk julefeiring
I julen spiser nordmenn flere dyr enn noe annet tidspunkt i året. Så kommer januar, som er slankekurenes høytid. Slik behøver det ikke være. (30. Nov.)


Vegetarisk og vegansk jul. En miniguide
Ikke bare er en grønn jul sunt – det er både enklere og mer givende enn du kanskje tror! (29. Nov.)


Vegetar & Vegan ABC
Endelig - en bok med samlet oversikt over de viktige sider ved vegetarisme! (29. Nov.)


Er veganisme forenlig med husdyrgjødsel?
Husdyrgjødsel brukes ved dyrking av frukt og grønt. Er det uforenlig med en dyrevennlig livsstil? (24. Nov.)


Vegan- og vegetarguide for Arendal
Her finner du en oversikt over tilbud og tjenester for alle som vil spise vegetarisk i Arendal. Ressursene som nevnes inkluderer vegetar-vennlige butikker, restauranter med veganretter, kafeer med soyamelk, helsekost med vegetarvarer osv. (19. Nov.)


Sosiale utfordringer ved nytt kosthold
Hvordan kan vegetarianere og veganere unngå å føle seg alene, kravstore eller annerledes? (22. Okt.)


Indian masala

Lettvint ferdig gryterett som kan brukes som den er, eller tilsettes f.eks. ekstra løk og broccoli.Vegansk (13. Aug.)Thai curry

Gryterett som kan spises som den er, eller tilsettes grønnsaker eller soyabiter e.l. for mer fyldig konsistens.Vegansk (13. Aug.)Mexican Chili

Vegetarisk grytebase som kan spises som den er, eller f.eks. tilsettes ekstra grønnsaker, soyabiter, veggispølse e.l.Vegansk (13. Aug.)Vegan- og vegetarguide: Rent vegetariske spisesteder og restauranter i Oslo
Følgende restauranter, kafeer og spisesteder har en meny som er rent vegetarisk, gjerne med et stort tilbud for veganere: (25. Jun.)