Full oversikt: De siste sakene på veg-veg.no

Vi oppdaterer nettsidene våre hyppig, og har mange faste lesere. Her får du oversikt over de senest oppdaterte sakene våre, uavhengig av emne - inkludert blogginlegg. Oversikt for liknende temaer finner du i menyen til høyre.


PS: På forsiden finner du selvsagt en penere presentasjon nye og litt eldre men viktige saker. Vi har naturligvis også en rss-feed du kan bruke for å holde deg oppdatert.

Guide til vegetarisk og vegan grilling
Det er sommer, og vi tør komme med følgende påstand: om noen måneder vil du angre bittert dersom du ikke griller minst en gang nå snart! (07. Jul.)


Vegan- og vegetarguide for Gjøvik
Her finner du en oversikt over tilbud og tjenester for alle som vil spise vegetarisk i Gjøvik. Ressursene som nevnes inkluderer vegetar-vennlige butikker, restauranter med veganretter, helsekost med vegetarvarer osv. (20. Mai.)


Vegetar & vegan 17. mai: Gode tips for en vellykket feiring!
Nasjonaldagen feires gjerne med is, kaker og pølser i brød. Kokebokforfatter Vilje Bech gjør det helst vegan style - og her er det ikke spart på noe! (09. Mai.)


Eggfri og vegansk påske på 1-2-3!
Ordene påske og egg er nesten uløselig knyttet sammen. Eller? Vi gir deg en guide til en vegan og eggfri påskefeiring. (31. Mar.)


Sunn start - få god helse med vegetarmat
Vegetar- og veganmat er gjerne kjernesunt i seg selv. Men hvorfor stoppe med å spise litt bedre og sunnere? I store guide hjelper vi deg videre! (02. Jan.)


Vegetariske matkurs
Norsk Vegetarforening har holdt vegan- og vegetarkurs byer fra nord til sør. Her er en oppdatert oversikt. (01. Jan.)


Dyrevennlig jul: Vegetarisk & vegansk julefeiring
I julen spiser nordmenn flere dyr enn noe annet tidspunkt i året. Så kommer januar, som er slankekurenes høytid. Slik behøver det ikke være. (23. Nov.)Norsk Vegetarforening hadde i begynnelsen av 2010-tallet en ganske omfattende oversikt over de dengang relativt få spesialproduktene egnet for alle som vil spise vegetarisk eller vegansk. Siden den gang har heldigvis produkt-utvalget økt enormt.
 
Nye grønne matvarer som er egnet for alle som vil spise mest mulig plantebasert blir nå tilgjengelig omtrent hver måned. Disse tilbys ikke lengre bare hos helsekost-forhandlere og de store butikkene, men også i små og helt vanlige matbutikker.
 
Norsk Vegetarforening har for tiden ikke mulighet til å speile denne positive utviklingen på en god nok måte, så inntil videre har vi tatt ned vår produktguide. Etterhvert innehold denne kun et lite, og utdatert utvalg som kunne fremstå som misvisende og mangelfullt heller enn opplysende. Valget om å ta ned samtlige produtkomtaler heller enn å la disse stå gjenspeiler dette. Resten av nettstedet vårt, med tusenvis an tips, oppskrifter, guider artikler og spørsmål forblir selvsagt tilgjengelig.
 
Den gode nyheten er at det nå på Facebook finnes en lang rekke ulike åpne og lukkede grupper man kan bli med i, der man kan få informasjon både om nye og godt innarbeidede produkter. Hvilken som har størst trafikk akkurat nå, og hvilken som er best egnet for deg finner du selv ut av. Start med å søke etter grupper som "veggispreik" "veganprat" "veganpreik" og ikke minst "veganske produkter". Ved å klikke innom disse kan Facebook også gi tips om andre grupper. Utvalget er stort!
 
Som leser eller deltaker i debatten på disse gruppene kan det være lurt å huske at det er her som ellers i livet: den som roper høyest har ikke nødvendigvis verken rett, eller flertallet bak seg. Flertallet kan også gå i flokk, og både meningsflertallet og debattklimaet er hele tiden i endring. La deg inspirerere, la deg opplyse eller la deg selv høres av hundrevis eller tusenvis av andre.
 
Takk for interessen, og takk for besøket!
Beste hilsen Norsk Vegetarforening(20. Mar.)

Vegetar- og vegan-produktguiden er nede
Den etter hvert utdaterte oversikten over vegetariske matvarer er nå utilgjengelig.
(20. Mar.)Norsk Vegetarforum er nede
Hele forumet, inkludert Norsk Veganforum, er nå utilgjengelig. (20. Mar.)


Buttons: Vegetar Veggis Vegan
Vis og vær stolt av livsstilen din med stilfulle og diskrete buttons. (28. Sep.)


Verdens vegetardag: nyheter og tilbud
1. oktober er den store vegetar-dagen. Vi har gode nyheter og unike tilbud! (27. Sep.)


Vegan- og vegetar-guide for Sandefjord
Her finner du en oversikt over tilbud og tjenester for alle som vil spise vegetarisk i Sandefjord. Ressursene som nevnes inkluderer vegetar-vennlige butikker, restauranter med veganretter, kafeer med soyamelk, helsekost med vegetarvarer osv. (24. Sep.)


Pakketilbud - 2 bøker til 250
Motta to valgfri mat- og helsebøker til en veldig god pris! (06. Des.)


Bli medlem av Norsk Vegetarforening - og få fordeler
NV arbeider hardt for vegetar- og vegan-saken. Vi får til mye med begrensede ressurser. Takket være din støtte gjør vi det trygt, lett og attraktivt å velge vegetarisk over hele Norge. Du mottar startpakke, gode tilbud og medlemspakker. (01. Des.)


Bli medlem av Norsk Vegetarforening!
NV har drevet opplysningsarbeid i 80 år. Vi er en ideell organisasjon, og driften finansieres utelukkende ved varesalg, gaver og støtte fra sympatisører. Vi håper du vil bli med å støtte arbeidet vårt. (01. Des.)