Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Raspeballer

(Fullstendig navn:Toro raspeballer)


Raspeballer er en vegansk . Dette er altså et vegetarisk produkt helt uten egg, melk og andre animalske ingredienser. Her finner du fakta og opplysninger om denne veganske middagsretten.

Tradisjonsrik, norsk rett basert på poteter og byggmel. 

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for veganere og alle slags vegetarianere av Norsk Vegetarforening i jaunuar 2011. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 140 (tilberedt vare) kcal.
Protein: 3.5 gr.
Karbohydrater: 29 gr.
Fett: 0.5 gr.

Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker

Typefakta:
Fri for melk
Fri for egg
Kan passe for deg som...:
Liker tradisjonell mat

Spesielt egnet til:
Koking

Ca-pris: 25,- per 196
(I Oslo, jaunuar 2011.)

Produsent: Toro

Ingredienser:
Potet, byggmel, hvetemel, potetstivelse, salt, gjærekstrakt, emulgator (monoglyserid), stabilisator(dinatriumdifosfat), antioksydant (askorbylpalmitat, arkorbinsyre, sulfitt, BHA), syre (sitronsyre).
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


2 Comments

Helt greie, men ikke forvent deg bestemors dersom du er fra vestlandet.

Bruker denne som basis og føyer til masse raspa potet, litt salt og evt. litt mer mel til deigen blir fast og fin. Resultatet har for meg blitt helt fantastisk, men jeg kunne aldri tenkt meg å bruke bare posen.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.