Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Quorn farse

(Fullstendig navn:Quorn farse)


Quorn farse er en vegetarisk som inneholder egg. Her finner du fakta og opplysninger om denne ovo-vegetariske middagsretten.

Et allsidig farse/deigprodukt som kan brukes på samme måte som kjøttdeig og så videre. Passer godt i f.eks. pastaretter, ovnsretter og mye annet.


Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for vegetarianere som bruker egg av Norsk Vegetarforening i oktober 2010. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 90 kcal.
Protein: 14.0 gr.
Karbohydrater: 4.5 gr.
Fett: 2.0 gr.

Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker
Velassorterte butikker

Typefakta:
Inneholder egg
Fri for melk
Kan passe for deg som...:
Er ny veggis
Vil ha det raskt og lettvint
Liker tradisjonell mat

Spesielt egnet til:
Steking

Ca-pris: 48,- per 300 gram
(I Oslo, oktober 2010.)

Produsent: Quorn / Marlow Foods

Ingredienser:
Sopp-protein (88%), rehydrert eggehvite fra frittgående høns, ristet kornmaltekstrakt.
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


2 Comments

Vi bruker dette produktet masse. Alle i familien elsker det. Kan brukes til alt. Det eneste jeg kunne ønsket, var om eggene i produktet var økologiske...

Brukte dette før jeg ble veganer. Veldig greit produkt både til taco og gryteretter.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.