Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Pizza Tradizionale Spinaci

(Fullstendig navn:Dr. Oetker Pizza Tradizionale Spinaci)


Pizza Tradizionale Spinaci er en vegetarisk . Dette er altså et vegetarisk produkt som inneholder både egg og melk. Her finner du fakta og opplysninger om denne lakto-ovo-vegetariske middagsretten.

Spinatpizza med Gaudaost, bakt på stenovnsbunn.

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for vegetarianere som bruker egg og melk av Vigdis E. Hafsten i Norsk Vegetarforening i september 2013. Hva betyr dette?



Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker

Typefakta:
Inneholder melk
Inneholder egg
Kan passe for deg som...:
Er ny veggis
Vil ha det raskt og lettvint

Spesielt egnet til:
Steking

Ca-pris: 35,- per 365 g
(I Oslo, september 2013.)

Produsent: Dr. Oetker

Ingredienser:
Hvetemel, vann, 15% spinat, 12% mosete tomater, 9.2% gaudaost, vegetabilsk olje, salt tilsatt jod, laktose, gjær, maisstivelse, ekstra jomfruolje, heleggspulver, guargummi, modifisert stivelse, emulgatorer, dekstrose, sukker, vegetabilsk fett, oregano, hvitløk, krydder, byggmaltekstrakt, melkeprotein, hydrolisert vegetabilsk protein, basilikum, glukosesirup, skummetmelkpulver, hevemidel, surhetsregulerende middel, karamellisert sukker, rismel, aroma.
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.