Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Peppes pizzabunn

(Fullstendig navn:Peppes originale pizzabunn)


Peppes pizzabunn er en vegansk . Dette er altså et vegetarisk produkt helt uten egg, melk og andre animalske ingredienser. Her finner du fakta og opplysninger om denne veganske middagsretten.

Ferdiglaget og ferdigkjevlet pizzabunn fra Peppes.

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for veganere og alle slags vegetarianere av Vigdis E. Hafsten i Norsk Vegetarforening i november 2012. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 268 kcal.
Protein: 7.8 gr.
Karbohydrater: 46.7 gr.
Fett: 5.2 gr.

Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker

Typefakta:
Fri for melk
Fri for egg
Kan passe for deg som...:
Vil ha det raskt og lettvint

Spesielt egnet til:
Steking

Ca-pris: 40,- per 550 g
(I Oslo, november 2012.)

Produsent: Peppes Pizza AS

Ingredienser:
Hvetemel, vann, vegetabilsk fett (fett og oljer fra palme og solsikke, vann, emulgeringsmiddel: mono- og diglyserider av fettsyrer, surhetsregulerende middel: sitronsyre), rehydrert gjær 2,7 %, gluten, hevemiddel: dinatriumdifosfat-natriumkarbonat, etylalkohol, salt, fortykningsmiddel: guarkjernemel, emulgeringsmiddel (E472 e), antioksidantmiddel: askorbinsyre.
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


1 Comment

Hva er 'mono-og diglyserider av fettsyrer' egentlig, og kommer de aldri fra dyre kropper/animalske kilder?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.