Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Pizza Mozzarella

(Fullstendig navn:Dr Oetker Ristorante Pizza Mozzarella)


Pizza Mozzarella er en vegetarisk som inneholder melk. Her finner du fakta og opplysninger om denne lakto-vegetariske middagsretten.

En ekte vegetarpizza, siden osten ikke inneholder vanlig løpe fra kalv/gris, men derimot mikrobiell løpe. Et svært populært alternativ til pizza med kjøtt.

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for vegetarianere som bruker melk av Norsk Vegetarforening i september 2010. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 263 kcal.
Protein: 10.9 gr.
Karbohydrater: 24.1 gr.
Fett: 13.6 gr.

Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker

Typefakta:
Inneholder melk
Fri for egg
Kan passe for deg som...:
Er ny veggis
Vil ha det raskt og lettvint

Ca-pris: 34,- per 335 gram
(I Oslo, september 2010.)

Produsent: Dr. Oetker

Ingredienser:
hvetemel (22%), mosede tomater (22%), skivefast mozzarellaost, vann, vegetabilsk olje, edamerost, tomatbiter (4.3%), vegetabilsk fett, bakegjør, jodsalt, basilikum, sukker, spinat, persille, modifisert stivelse, hvitløk, sitronsaft, hydrolysert soyaprotein, surhetsregulerende middel (melkesyre), aroma, cayennepepper, glukosesirup, karamell, pepper, laktose.
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.