Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Grönsaksbiffar

(Fullstendig navn:Familjen Dafgård Goda Gröna Grönsaksbiffar)


Grönsaksbiffar er en vegetarisk som inneholder melk. Her finner du fakta og opplysninger om denne lakto-vegetariske middagsretten.

Grønnsaksbiffer som har en mer diskret og lite kjøtt-aktig smak sammenliknet med andre vegetarianske burgere, kanskje med en større smak av europeisk kjøkken enn amerikansk gatekjøkken. Konsistensen gjør dem lite egnet til grilling.

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for vegetarianere som bruker melk av Norsk Vegetarforening i desember 2010. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 190 kcal.
Protein: 6 gr.
Karbohydrater: 18 gr.
Fett: 10 gr.

Se etter dette produktet hos:
Helsekostforretninger
Velassorterte butikker
Meny

Typefakta:
Inneholder melk
Fri for egg
Kan passe for deg som...:
Er ny veggis
Vil ha det raskt og lettvint

Spesielt egnet til:
Steking
Spesielle anledninger

Ca-pris: 36,- per 4 burgere / 240 gram
(I Oslo, desember 2010.)

Produsent: Familjen Dafgård

Ingredienser:
Kålrot, morot/gulrot, potatisflingor/potetflak (potatis, vegetabiliskt fett), palsternacka/pastinakk, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), vegetabilisk olja, vitkål, lök, selleri, emmenthalerost, vetegluten, persilja, dill, salt, vitlök, vitpeppar, senapspulver. Grönsaker 63 %.
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.