Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Pesto alla Genovese

(Fullstendig navn:Coop Pesto alla Genovese)


Pesto alla Genovese er en vegansk . Dette er altså et vegetarisk produkt helt uten egg, melk og andre animalske ingredienser. Her finner du fakta og opplysninger om denne veganske middagsretten.

Passer like godt både med pasta eller som pålegg. Er håndlaget i Piemonte, Inneholder både cashewnøtter og pinjekjerner!

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for veganere og alle slags vegetarianere av Norsk Vegetarforening i april 2011. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 570 kcal.
Protein: 7,9 gr.
Karbohydrater: 10,4 gr.
Fett: 55,3 gr.

Se etter dette produktet hos:
Dagligvarebutikker

Typefakta:
Fri for melk
Fri for egg
Ca-pris: 40,- per 130 gram
(I Oslo, april 2011.)

Produsent: Coop

Ingredienser:
olivenolje 35%, fersk basilikum 30%, cashewnøtter, sjøsalt, pinjekjerner, surhetsregulerende middel E330
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


3 Comments

Super!

Denne er veldig god, men jeg finner den ikke på alle coop butikker, så jeg går ofte for Helios sin i stedet (den har de alltid på en butikk som jeg handler på). Smaken er god, passe salt, og den er lett og smøre på skiven, og blander du den med litt olje er den enkel og ha i pastaen. Den har en tendens til å muggle relativt fort for en som bor alene (i fht andre pestoer, men holder seg bedre enn Helios sin). Ellers kan den anbefales på det varmeste.

Et lite tips - Hvis du oppbevarer den i kjøleskap, så mugner den ikke så fort. Oljen stivner på toppen da, men den trenger bare et par minutter i romtemperatur før du kan røre i den.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.