Du er her: Vegetar&veganmat > Produktguide > Middagsprodukter >

Cocktail Sausage Rolls

(Fullstendig navn:Fry's Vegetarian Cocktail Sausage Rolls)


Cocktail Sausage Rolls er en vegansk . Dette er altså et vegetarisk produkt helt uten egg, melk og andre animalske ingredienser. Her finner du fakta og opplysninger om denne veganske middagsretten.

Innbakte pølsebiter. Passer fint til tapas, middag, lunsj eller som snacks.

Dette produktet ble gjennomgått og vurdert som egnet for veganere og alle slags vegetarianere av Vigdis E. Hafsten i Norsk Vegetarforening i mars 2013. Hva betyr dette?



Næringsinnhold: (per 100 gram)
Kalorier: 275 kcal.
Protein: 11.1 gr.
Karbohydrater: 19.2 gr.
Fett: 17.1 gr.

Se etter dette produktet hos:
Helsekostforretninger
Kinsarvik: Bislett Helsekost AS, Kinsarvik Naturkost Sandvika Storsenter.

Typefakta:
Fri for melk
Fri for egg
Inneholder soya
Kan passe for deg som...:
Er ny veggis
Vil ha det raskt og lettvint

Spesielt egnet til:
Steking

Ca-pris: 50,- per 450 g
(I Oslo, mars 2013.)

Produsent: Fry's Vegetarian

Ingredienser:
Puff Pastry (50%): (Wheat flour, White margarine, Salt, Water). Fry’s Braai Sausage (46%): Vegetable protein (Soya), wheat protein, Sunflower oil, Wheat flour, Starch, Flavourings, Spices, Sea salt, Seaweed extract, Colour: Caramel, Wholegrain mustard (4%): (Mustard powder, Mustard seeds, Salt, Sugar, Citric acid, Vinegar).
PS: Feil kan forekomme.


Likte du denne produktpresentasjonen?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Legg til et produkt vi kan omtale · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Produktstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.