Verdens vegetardag: nyheter og tilbud

1. oktober er den store vegetar-dagen. Vi har gode nyheter og unike tilbud!Som andre gode formål har vegetarismen sin egen feiringsdag. Vi slår selvsagt et slag for denne:

 

Nye bøker: I ukene fremover legger vi siste hånd på hele fire mindre ebøker, en nyhet vi velger å slippe nå. Med temaer som etikk, helse og barn, samt en helt ny utgivelse kalt Det gode valget er dette første gang vi presenterer våre utgivelser i e-format. Disse vil bli sendt til alle betalende medlemmer ved lansering 1. november (som er verdens vegandag).

 

buttons.jpgStilige og rimelige buttons: Vis og vær stolt av livsstilen din med stilfulle og diskrete buttons. Disse norskproduserte buttons'ene er tydelige og fine heller enn dramatiske og skrikende. Med en størrelse på 2 cm passer de til alle slags plagg og anledninger. Du kan selv velge mellom teksten Vegetar, Veggis og Vegan - og de kommer i ulike farger. Priser fra under 10 kr per stk!

 

Tre fantastiske vegetardag-tilbud: En av de beste kildene til inspirasjon som veganer eller veganer er solide faktabøker. Vi knaker til og tilbyr bøkene Vegetar & Vegan ABC og Plantebasert ernæring til halv pris - og da er porto til og med inkludert! Vi slår også til med et enda bedre tilbud: medlemskap ut hele 2018 med fire bøker levert nå, fire ebøker levert i november, og ytterligere en eller to utgivelser til neste år. Alt dette for utrolige 300 kroner. (Les mer om tilbudene via linkene under, men merk at tilbudene får du kun på denne siden).

 

Vegetar & Vegan ABC (normalt kr 139, idag kun 70)

 

Plantebasert ernæring (normalt kr 219, idag kun kr 110)

 

Medlemskap ut 2018 til kun kr 300 mot normalt kr 450 (dette inkluderer både ABC- og ernærings-boken, samt de andre utgivelsene nevnt ovenfor)
Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.