Prosjektfondet:
Vær med og gjør nye utgivelser mulig!

De siste årene har Norsk Vegetarforening utgitt nærmere 20 publikasjoner, og vi jobber med mange flere. For å få dem utgitt trenger vi periodevis støtte.Akkurat nå er det ingen spesifikke prosjekter NV trenger ekstra støtte til. Vi vil gjerne allikevel takke deg for at du besøker denne siden!

____


Økonomien i Norsk Vegetarforening tillatter dessverre i utgangspunktet ikke at vi får ferdigstilt alt vi skulle ønske. For å kompensere for dette har vi altså i perioder et prosjektfond.

Norsk Vegetarforenings prosjektfond

Fondet har som formål å samle inn midler til konkrete utgivelser om veganisme og vegetarisme. Fondet har som siktemål å samle inn totalt kr 50.000,- for å kunne utgi temaheftene Produksjonsdyrenes liv, Bli veganer, Vegetarisme og miljø, Vegetarisme, veganisme og barn, Levende mat samt Etisk Vegetarisme.

Alle midler som innkommer vil gå uavkortet til utforming og trykking. De ferdige heftene vil bli lagt ut for salg i Vegetarbutikken, og sendt til alle medlemmer i NV. Via nettsidene våre kan du selvsagt følge utviklingen i fondet.

Bidrag kan sendes inn direkte til vår bankkonto 0530.0259911, eller med kort her på våre nettsider. Dersom du ønsker, kan du også angi et spesifikt hefte du ønsker å bidra til.
Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.