For media: Norsk Vegetarforenings pressesenter


Informasjonsarbeid står helt sentralt i vår virksomhet. Våre medarbeidere har solid erfaring med å besvare henvendelser både fra websider, presse, radio og tv.
 
Vegetarisme og veganisme er emner det kan være naturlig å ta tak i i forbindelse med:
  • Helsenyheter (fordeler ved mindre animalsk mat, fordeler med mer frukt og grønt)
  • Miljøvern (matvaner og landbruk som en potensielt stor kilde til forurensning)
  • Husdyrhold (økende kjøttkonsum, dyreetikk, dyrs rettigheter, dyretragerier osv.)
  • Matlaging (tips, oppskrifter, fakta om det vegetariske kjøkkenet, lokalstoff)
  • Kjendisstoff (berømte og kjente mennesker som er veganere eller vegetarianere)
  • Sesong-relaterte artikler (kjøttfri jul, eggfri påske, veggis-grilling osv.)

Hva kan vi hjelpe deg med?

Norsk Vegetarforening har flere tiårs erfaring med både å besvare konkrete forespørsler om informasjon, men også å hjelpe til med å finne relevante temaer, problemstillinger og innfallsvinkler.

Vårt nettverk gjør også at vi kan hjelpe journalister å komme i kontakt med vegetarianere i alle aldre, landsdeler, kjønn, og innfallsvinkler til vegansk og vegetarisk kosthold (helse, dyrevern, mijøvern, livsstil/trend, osv.)

Ta kontakt med Norsk Vegetarforening
i så god tid som mulig for mest mulig profesjonell og grundig oppfølging av henvendelsen din.

Se også:
Oversikt over eldre pressemeldinger
Oversikt over eldre medieklipp



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.