Presentasjon: Matskribent Jane H. Johansen

Den selverklærte veganmisjonæren Jane H. Johansen deler sin entusiasme for veganmat i Norsk Vegetarforening.


JVMn.jpgJane Helen Johansen har vært vegetarianer i over femten år, de siste to som veganer. Jane er en ekstremt kreativ person og en mye brukt musiker som har arbeidet med mange ledende artister i Norge.

Da Jane fikk øynene opp for dyrs rettigheter, og etterhvert veganisme, ble skapertrangen hennes naturligvis med inn i vegankjøkkenets verden. Jane har det spesielle øyet for hvordan selv enkle ingredienser kan bli til fantastiske måltider som kjennetegner dedikerte matentusiaster.

Tidlig i 2010 lanserte Jane Helen Johansen bloggen VeganMisjonen, som på kort tid har blitt en ledende vegansk matblogg i Norge, med stadig bedre innhold og mer respons fra nye lesere.

I 2011 utga Norsk Vegetarforening VeganMisjonens kokebok, en matbok som er helt unik og banebrytende innenfor sitt område.

Vi er så heldige å ha Jane som matskribent på nettsidene til Norsk Vegetarforening, og som medarrangør på matkursene våre. Jane deltar i Matredaksjonen med nye oppskrifter, mattips, produktstoff, og i spalten Spør kokkene.

Innhold av Jane H. Johansen:
* Oppskrifter og matstoff
* På forumet
(forumet er åpent for alle, men krever innlogging for å liste innlegg av enkeltbrukere)1 Comment

Elsker Veganmisjonen! Finner utrolig masse inspirasjon der!

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.