Vegankafe med TO kokebokforfattere nå på søndag!

OPPDATERT: 5 juni arrangerer Norsk Vegetarforening og Nettverk for dyrs frihet vegankafe i Oslo! Det blir god mat fra ikke en, men to kjente kokker, veganbingo, infobutikk og mer!Førstkommende søndag er det tid for Vegankafe! På kjøkkenet er vi nå så heldige at vi får med oss Jane H. Johansen fra VeganMisjonen i tillegg til Vilje Bech. Gjør deg klar for enormt god mat til enormt gode priser - som i sin helhet går til et godt formål.

Vinn-vinn? Å ja. Begge de to flinke vegandamene som lager mat denne ene søndagen har de siste månedene skrevet kokebok, og de er ganske så flinke på det de driver med.

Tid og sted: Pilestredet 31, søndag 5. juni kl 14-18. Facebook-event for Vegankafeen.


Alle vet at veganmat er bra for dyr, mennesker og miljø. Denne er annerledes: den er nemlig bra for vegansaken også!

For en god sak
I sommer slipper vi sammen en ny utgave av fjorårets store suksess, den norske Veganguiden. De 5000 eksemplarene er nå nesten revet bort, og vi håper å trykke og spre over 10.000 til. Via Vegankafeen blir du med og gjør det mulig: alt overskudd fra kafeen går nemlig uavkortet til å trykke så mange guider som mulig!

Dyktige vegankokker
Matansvarlig i Norsk Vegetarforening Vilje Bech, som for tiden lager Den store vegankokeboken, styrer spakene på kjøkkenet denne dagen sammen med Jane. Med seg får hun andre flinke folk. Menyen er ikke klar ennå, men burgere er en het kandidat!

Veganbutikk...
Både Nettverk for dyrs frihet og Norsk Vegetarforening vil ha infobutikker på kafeen. Kokebøker, mathefter, vegantskjorter, buttons - og kanskje også veganske mulitivitaminer og vegan parmesan er noe av det du vil finne her.

...og Veganbingo!

På Nettverkets Dyrevernkafe har det av og til vært bingo med fete premier - og lodd som går til en god sak. Den tradisjonen viderefører vi på Vegankafeen! T-skjorter, bøker, veganske kvalitetsvarer - det blit mange og gode premier.

Priser
Prisnivået blir absurd mye lavere enn på vanlige kafeer, med max 60 kroner for en middagsrett, og ned i 10-20 kroner for drikke og dessert. Ørlitt mer enn på dyrevernkafeen, men svært mye mindre enn på vanlige restauranter, altså. Og alle pengene går til å få ut flere veganguider til interesserte over hele landet!

Sted: Blitz
I god Dyrevernkafe-tradisjon får vi bruke kafeen i førsteetasje av Blitz-huset denne søndagen. Har du aldri før vært innom, så er dette en perfekt anledning til å nyte god mat i selskap med andre som er opptatt av vegetarisme, dyrevern og så videre.

Det er ingen aldersgrense, ingen kleskode, og ingenting å være redd for. Med lave priser på bingoen kan til og med spilleavhengige føle seg velkommen :-)

Påmelding og oppdatert informasjon: Se Facebook-event for Vegankafeen.

Merk at deler av maten kan bli utsolgt
før kl 18, så vær ute i god tid!

Les mer i foreningsbloggen:
Forrige post: Bloggprosjekt på gang! (14. Mar)
Nyeste post: Ny og enda større medlemspakke (06. Nov)Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.