Ny, superlekker vegankokebok i trykk!

Siljes reiser - Glutenfri og sukkerfri veganmat er kanskje den mest innbydende norske vegetar-boka noensinne, med spesielt enkle oppskrifter vi tror alle vil like.De siste årene har vi utgitt tre matbøker: Milepælen Den norske vegankokeboken, superinspirerende VeganMisjonens kokebok, og design-nominerte RAW (som vi er medutgiver av). I sommer kom helseboken Plantebasert ernæring. Nå følger Siljes reise. Glutenfri og sukkerfri veganmat, som slippes på Vegetarisk Julemesse i Oslo 8. desember. Du kan også kjøpe den allerede nå.

(Klikk gjerne på bildene for å se dem i høyere oppløsning)
siljesreise3.jpg
Bloggen Siljesreise.com er preget av matglede, innbydende bilder og fortellerglede. Silje Sandøy er dyktig på å presentere plantebasert mat som alltid er gluten- og sukkerfri, og som ofte også er uten nøtter, og gjerne raw. Alt sammen uten å moralisere eller snakke strengt om helse.

siljesreise42.jpg
Det er denne inkluderende holdningen til mat, kombinert med fantastiske bilder av smaksrik, sunn og lekker mat som fikk oss til å spørre Silje om hun ville utgi bok. Ti måneder senere er boka nå virkelighet!

siljesreise40.jpg
Siljes reise. Glutenfri og sukkerfri veganmat inneholder rundt 80 oppskrifter fordelt på hele 160 sider i myk innbinding. Fullsides bilder av alle oppskriftene er en selvfølge.

siljesreise31.jpg
I begynnelsen av boka forteller Silje Sandøy om sin egen innfallsvinkel til å spise vegansk, glutenfritt og sukkerfritt. Hun gir oss også en masse praktiske tips om f.eks. glutenfritt mel og alternativer til sukker.

siljesreise65.jpg
Etter å ha jobbet med flere matbøker, som alle har sine styrker, lar vi oss spesielt inspirere av hvor lettlagede Siljes oppskrifter er. Fremgangsmåten er kort og presis - samtidig som du får tips til variasjon og alternative ingredienser, om du måtte ønske det.

siljesreise72.jpg
Boka rommer både middagsretter, kaker, grøt, glutenfri bakst, pålegg, drikke og fristende tilbehør. De fleste ingrediensene er også ganske godt tilgjengelige. Og Silje forteller hvordan du finner vanskelig tilgjengelige ingredienser, uansett hvor i landet du bor!

siljesreise73.jpg
Silje Sandøy er 26 år, har mange års erfaring som vegetarianer og veganer, og har deltatt som kursholder på flere av Norsk Vegetarforenings arrangementer. Hun er fra Fræna utenfor Molde, og er bosatt i Trondheim. Det blir lanseringsfester for boka både i Oslo, Trondheim og Molde.

Allerede i salg
Boka kan bestilles allerede nå til kun kr 259 inkludert porto. Om du vil, kan du også få et signert eksemplar! Bestilte bøker sendes ut 9. desember. Silje vil også signere bøker på Vegetarisk Julemesse i Oslo. Er du medlem av Norsk Vegetarforening vil du som vanlig få tilbudt boka til ca halv pris. Brev om dette sendes ut til medlemmer 3. desember.

Les mer i foreningsbloggen:
Forrige post: NY BOK: Siljes reise. Glutenfri og sukkerfri veganmat. (28. Nov)
Nyeste post: Ny og enda større medlemspakke (06. Nov)Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.