Ny veganbok neste år: Rawfood for alle!

Nok en gang er vi først ute: Sammen med Funky Fresh Foods kommer vi nemlig i 2012 til å utgi den første norske rawfood-boken. Den blir også helt vegan.Foto: Funky Fresh Foods

Nå i 2011 har vi publisert to bøker vi er veldig stolte av: først VeganMisjonens kokebok i sommer, så Den norske vegankokeboken, som er tilgjengelig via nett nå, og som slippes i butikk i januar.

Til neste sommer planlegger vi altså å lansere nok en bok, Rawfood for alle. Forfatterne er tre flinke damer som har arbeidet med levende mat / råkost over mange år, og som sitter inne med mange knallgode mathemmeligheter!

Rawfood for alle tenkes utgitt som et samarbeidsprosjekt mellom Norsk Vegetarforening og Funky Fresh Foods. Flinke kokker, et godt konsept og et godt team i bakgrunnen gjør at vi håper dette blir nok en suksess.

Kokkene er også gode på vanlig vegetarmat, og bruker en sjelden gang honning i noen av rettene sine. Absolutt all maten i Rawfood for alle blir derimot helt vegan, og helt raw.

Flere nyheter rundt boken kommer i januar og månedene fremover. Før den tid vil du her i foreningsbloggen også kunne lese om hva vi som forening har fått til i 2011, og om planene våre for 2012, da vi også vil endre navn fra Norsk Vegetarforening til Vegetar & Vegan Norge.

Vi har også konkrete planer om minst en, og kanskje flere nye bokutgivelser i året som ligger foran oss. Vi håper du følger med underveis!

Les mer i foreningsbloggen:
Forrige post: 10 fakta om vegetarisme og veganisme (utkast) (30. Aug)
Nyeste post: Ny og enda større medlemspakke (06. Nov)Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.