Bloggprosjekt på gang!

Nå lanserer vi en seksjon der inviterte bloggere vil dele erfaringer og belyse ulike sider ved vegetar- og vegansaken.I 2010 lanserte Norsk Vegetarforening som den første innen arbeidet for dyr og vegetarisme i Norge en foreningsblogg for å gjøre arbeidet vårt mer synlig. Men hvorfor stoppe der?

I arbeidet med nettsiden du er på nå har det helt fra starten av vært planen å ha private gjestebloggere. Endelig blir nå dette siste leddet i ombyggingen virkelighet.

Forskjellige stemmer
Bloggprosjektet kommer til å samle utvalgte stemmer fra forskjellige deler av vegetar- og vegan-Norge. Barneforeldre, blivende ernæringsfysiologer, etisk/simple living-orienterte aktivister, dyrerettighetsstemmer, rawfood-entusiaster er noe av det vi snart kan by på.

Bloggerne vil komme med et eller flere innlegg i måneden, som i de fleste tilfeller vil være åpne for kommentarer og videre debatt. Vi håper dette blir et nyttig supplement til forumet der det naturlig nok er en bredere, mer organisk debatt.

Bak en ferdig nettside kan det ligge noen få, eller også mange mange hundre timers arbeid. Det å skape bloggprosjektet har vært spesielt teknisk krevende for oss. Derfor er det også den siste store delen av utbygginsplanen vår.

Nå i mars testblogger vi selv for å se at alt virker. Så kommer de inviterte bloggerne utover i april.

Ellers da?
I neste innlegg her i Foreningsbloggen vil vi fortelle om buttons, løpesedler - og kanskje en ny utgave a Veganguiden. Virkelig håndfast, og ikke bare virtuelt informasjonsmateriell, med andre ord!

Les mer i foreningsbloggen:
Forrige post: Det er i bakgrunnen ting skjer... (21. Jan)
Nyeste post: Ny og enda større medlemspakke (06. Nov)Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.