Del oppskriftene dine med andre!

I fjor lanserte vi spalten Ukens oppskrift, som har rukket å bli svært populær. Nå i august lanserer vi derfor søsterspalten Lesernes oppskrifter som et prøveprosjekt ut året.På Norsk Vegetarforenings forum finnes det allerede hundrevis av oppskrifter og mattips. Nå vil vi invitere foreningsmedlemmer, forumbrukere og alle som besøker nettsidene våre til å sende inn sine favorittoppskrifter.

Det er selvsagt ingen spesielle krav til oppskriften, men et bilde eller to skaper liv og inspirasjon. Mobilkamera holder lenge! Vi blir spesielt glade for helt veganske oppskrifter, men alt som er vegetarisk passer bra inn.

Litt usikker på hvordan det kan gjøres? Disse innsendte oppskriftene kan gi deg en pekepinn.

Hvordan går jeg fram?
Oppskriften (og evt bilder) sendes per epost. Du velger selv om du vil være anonym, eller om du vil krediteres på en diskret måte (eks. O. Olsen, Oppland). Oppskriftene og bildene forblir din egen eiendom, det eneste NV får rett til er å bruke oppskriften på nett og evt også på trykk. De vil aldri bli solgt eller distribuert til andre.

Noe du lurer på? Send oss en mail da vel!


3 Comments

Super lekker vinterjuice

2 epler
2cm ingefær
1/2 bunt basilikum

presses i en juicer, og serveres med et basilikum blad i.

Hei! Nå er det fullt mulig at jeg poster dette på feil sted. Men, jeg har et allment spørsmål.
Er det noen som har forslag til vegan-vin? Jeg lurer og på om noen har resept på drinker som en vegan/vegetarian kan drikke?

Anledningen till att jeg spør er at det jo ikke står noe på flasken om den inneholder gelatin eller ikke. En måte er jo å se om det er bunnstoff i vinet, da har det ikke blitt brukt klarningsmiddel.

Takk for melding! Vi kan ikke anbefale spesifikke produkter, men både på enkelte Vinmonopol og via deres nettsider kan du selv gjøre research på dette. Det er en god del helt veganske viner på markedet allerede og antallet er stigende. Masse lykke til(:

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.