Norske veggiser: Yri Amanda i Bergen

Yri Amanda bor i Bergen og er født i 1991. Hun har vært vegetarianer siden 2009.



Til daglig studerer jeg teatervitenskap ved UiB og sitter i styret til studentteateret Immaturus.
Før jeg ble vegetarianer spiste jeg fryktelig fet og usunn mat.
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Fullkornspasta, løk og hermetiserte tomater.
Jeg sluttet å spise fisk fordi jeg følte meg som en hykler da jeg sluttet å spise kjøtt, men fortsatte å spise fisk. Jeg har aldri sett meg tilbake siden.
Av ferdigprodukter elsker jeg sjokoladesoyamelk og müslibarer; perfekt på lesesalen! 
På bursdagen min vil jeg helst ha tofu med grønn karrisaus fra Nye Sala Thai i Stavanger.
Når jeg går ut og spiser gruer jeg meg til å spørre om de kan lage noe vegetarisk til meg hvis det ikke er noe på menyen, da føler jeg meg vanskelig.
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at vi bare spiser "tilbehør".



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.