Vil du intervjues og delta i Norske veggiser?

Denne spalten viser mangfoldet i vegetar- og vegan-Norge! Folk fra alle landsdeler, aldre, samfunnsgrupper er med. Det er enkelt, trygt og morsomt å de.Det er minst 100.000 vegetarianere i Norge. Minst 10% av oss er veganere. Vi utgjør en mye mer forskjelligartet gruppe enn folk flest, og vi veggiser selv, er klar over:

 
Vi bor overalt. Vi er i alle aldre. Vi har alle mulige slags liv,begrunnelser for, og måter å leve vegetarisk og vegansk. Vi representerer alle kjønn, legninger og livssyn.
 
Både for oss som forening, og våre lesere, er dette et spennende tema. Veggiser er helt vanlige mennesker. Vegetarmat er for alle - og man er verken ekstrem eller veldig annerledes bare om man er veganer. 
 
Dette er et viktig poeng i forhold til å "normalisere" det å være veggis. Og det er temaet for Norske veggiser. Her er det du trenger av fakta:
 
* Det tar deg kun en halvtime-time å delta.
* Du oppgir ikke etternavn, men vi må ha bosted, fornavn og bilde.
* Absolutt alle oppfordres til å delta - uansett hvem du er.
* Du trenger ikke kunne mye, eller ha vært veggis lenge.
 
Selve intervjuet består i at du fyller ut et enkelt, oversiktlig skjema. Dette består av noen felles spørsmål til alle, og noen du kan velge mellom. Svarene dine redigeres ikke bortsett fra skrivefeil osv.
 
Nye miniportretter legges ut med jevne mellomrom. Vi forsøker å variere mellom kjønn, landsdel, alder og kosthold. Bortsett fra dette legges portrettene ut fortløpende.
 
Vil du delta nå som du har satt deg inn i dette? Last ned og fyll ut det enkle skjemaet. Du kan bruke et hvilkensomhelst tekstbehandlingsprogram. Ferdig skjema sendes til kontakt (krøllalfa) vegetar.com. Adressen oppgis også i selve dokumentet. 
 
Har du spørsmål før du bestemmer deg? Bruk kommentarfeltet, så kommer svar om få virkedager.
 
Merk at intervjuene ikke kan endres etter publisering. Bl.a. derfor bruker vi ikke etternavn eller andre personlige opplysninger.2 Comments

Hvor gammel er du må være?

Hei!

I utgangspunktet bør en være over 16 år.


Mvh
Vigdis

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.