Norske veggiser: Therese i Bud

Therese bor i Bud i Romsdalen og er født i 1974. Hun har vært vegetarianer siden mars 2013.



Til daglig jobber jeg på et treffsted for ungdom i Molde. Om natta skriver jeg dikt.
Før jeg ble vegetarianer spiste jeg enormt mye pølser!
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Persille, mynte og olivenolje.
Jeg spiser ikke kjøtt fordi hele begrepet "kjøttproduksjon" gjør meg sint og kvalm, og fordi kroppen min signaliserer at den ikke vil ha døde dyr som fôr.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer etter at jeg ble muslim.
Kokebøker, personer og blogger som inspirerer meg: Persilleriet i Trondheim, Veganmisjonen, Vegetarbloggen, Vegetarian Living (magasin), veggisvennene mine - som virkelig elsker dyr.
Det fineste komplementet jeg har fått for maten min: "Få oppskriften!"
Når jeg lager mat er jeg avhengig av en skarp kniv og høy musikk!
Når jeg går ut og spiser blir jeg ofte skuffa over det begredelige utvalget. Det er mye morsommere å lage maten hjemme!
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at det er smakløst og kjedelig, og at et måltid uten kjøtt ikke er et "skikkelig" måltid.
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere åpenbart tror at så lenge de spiser kjøtt, så har de et sunt og balansert kosthold - mens sannheten vel heller er at de fleste vegetarianere har et mer bevisst forhold til hva kroppen trenger.



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.