Norske veggiser: Thale i Flekkefjord

Thale bor i Flekkefjord og er født i 1996. Hun har vært vegetarianer siden 2012.Før jeg ble vegetarianer spiste jeg alle typer kjøtt, jeg har alltid vært utrolig glad i dyr og det var dette som fikk meg til å stoppe å spise kjøtt. 
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Soyakjøttdeig, tomat, vannmelon.
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg mener at kjøttindustien er forferdelig. Jeg mener at dyr har like stor verdi som alle levende skapninger, og måten vi mennesker behandler dem på er grusom.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer: Det var først et veddemål, deretter leste jeg meg opp i hvordan dyr ble slaktet og behandlet. Dette gjorde at jeg fikk et helt nytt syn på kjøtt. Jeg mener at verden trenger fler vegetarianere.
På bursdagen min vil jeg helst ha taco med soyakjøttdeig. Det er det beste jeg vet.
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at det eneste jeg kan spise er grønnsaker. Folk aner ikke hvor hvor mye god mat som finnes uten kjøtt.
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere sier at dyr i Norge blir behandla kjempe bra. De aner ikke hva de får i seg, hva dyrene de spiser har gått gjennom og hvilken grusom industri de støtter.2 Comments

U want to save the animal. Why are u eating their food

Hei Anonym. Her er et svar på dette, fra spørsmålssiden vår:

Spiser ikke egentlig dere vegetarianere maten til dyra?

På ingen måte. Man trenger flere kilo dyrefor for å produsere ett kilo kjøtt. Altså forbruker vegetarianere faktisk mindre vegetabilsk føde enn det kjøttspisere gjør!


( http://veg-veg.no/vegetar/vanligespørsmål/ )

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.