Norske veggiser: Sanatani i Akershus

Sanatani bor i Son og er født i 1982. Hun har vært vegetarianere av og på i 15 år.



Til daglig jobber jeg som skolelærer på Bjørnholt skole og predikerer/misjonerer for Hare Krishna bevegelsen.
Før jeg ble vegetarianer var jeg uvitende om mange ting.
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Hing (asofetida), frisk dill og ghee.
Jeg droppet egg fordi det er ekkelt å spise høne-mensen, dvs. det er et potensielt liv.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer etter jeg i 8. klasse på ungdomsskolen dissekerte en ku og en gris. Det arret meg for livet. Senere i det voksne liv var det filosofien om at det er en sjel i alle levende vesener som holdt meg vekk fra å spise dyr.
Kokebøker, personer og blogger som inspirerer meg: "Food for peace" av Rambhoru devi dasi, "the book of eggfree cakes" av Cintia Stammers, www.vegetarbloggen.com og www.veg-veg.no.
På bursdagen min vil jeg helst ha hjemmelaget marsipankake!!!
Når jeg går ut og spiser er det kun på Krishnas Cuisine.
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at det er proteinfattig mat.



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.