Du er her: Vegetarisme og veganisme > Norske veggiser >

Norske veggiser: Milda i Tønsberg

Milda bor i Tønsberg og er født i 1985. Hun har vært vegetarianer siden 2002.


Til daglig jobber jeg som kjøkkenassistent.
Før jeg ble vegetarianer bestemte foreldrene mine hva skal jeg spise
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: smør, dadler og gulrot
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg ønsker ikke at noen må dø bare for at jeg skal kunne ha et måltid (gjelder kjøtt og fisk).
Av ferdigprodukter elsker jeg: spinatpai.
Når jeg lager mat er jeg avhengig av krydder og smør.
Når jeg er lat spiser jeg pytt i panne.
Når jeg går ut og spiser da ønsker de som er med meg å prøve det jeg har bestilt og da forsvinner en del av min porsjon.
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere prøver å friste meg med det jeg ikke spiser og tenker at det er vanskelig å si «nei». Men etter 12 år så overrasker dette mer enn irriterer :)

(Dette intervjuet ble publisert 21.03.2014. Tekstene er øyeblikksportretter, og endres ikke i ettertid for å gjenspeile hvordan vedkommendes forhold til vegetarisme og veganisme utvikler seg videre.)

Se alle våre intervjuer og lokalguider for dette området:
| |


I spalten Norske veggiser presenterer vi vanlige veganere og andre vegetarianere. Her er de tre siste mini-portrettene. PS: Vi ser etter nye kandidater. Kunne du tenke deg å delta?

Norske veggiser: Ingvild i Sandnes
Norske veggiser: Erica Carolin i Valnesfjord
Norske veggiser: Camilla i Sandefjord


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.