Norske veggiser: Maria i Trondheim

Maria bor i Trondheim og er født i 1992. Hun har vært vegetarianer siden 2009.Til daglig tar jeg opp fag fra videregående og skriver på bloggen Kjøttfri52 (Ny blogg: http://mariasmat.blogspot.no/).
Før jeg ble vegetarianer var jeg veldig glad i dyr og opptatt av miljø, men tenkte det var vanskelig å legge om til vegetarkosthold.
Tre retter jeg ikke kan leve uten: indiske gryteretter, fylt sopp, grønnsaker på grillen
Jeg sluttet å spise fisk fordi jeg kan ikke gjøre forskjell på fisk og andre levende vesener. Mange sier at "fisk får jo leve et naturlig liv i havet", men hvor sant er egentlig dette?
Kokebøker, personer og blogger som inspirerer meg: finnes utrolig mange bra vegetarblogger der ute, ingen nevnt, ingen glemt!
Det fineste komplementet jeg har fått for maten min:  "Maria, jeg innser at du lager bedre mat uten kjøtt hver dag, enn jeg noen gang kommer til å lage med kjøtt".
Når jeg er lat spiser jeg nudler med grønnsaksbuljong eller Anamma nuggets med ketchup.
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere sier: "det må være kjedelig mat", eller: "da er det jo ikke så mye mat du har å velge mellom" o.l.1 Comment

Så gøy å få være med i Norske Veggiser! En liten rettelse bare: jeg skriver nå på Marias Matblogg, Kjøttfri52 er ikke aktiv lengre. Og jeg bor på Sørlandet :-)

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.