Norske veggiser: Kine i Oslo

Kine bor i Oslo og er født i 1984. Hun har vært veganer siden 2011.



Til daglig jobber jeg som fotograf. Hjemmeside.
Før jeg ble vegetarianer syntes jeg det var kjedelig å lage mat.
Da jeg ble veganer sluttet jeg å bli trøtt/fikk mer energi.
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Avakado, soyamelk og linser
Jeg spiser ikke kjøtt av så utrolig mange grunner. For dyrene, min egen helse og planeten vi deler.
Jeg ble inspirert til å bli veganer fordi jeg ville bruke min stemme.
Når jeg lager mat er jeg avhengig av blender og veganoppskrifter.
Når jeg er lat spiser jeg knekkebrød med peanøttsmør.
På bursdagen min vil jeg helst ha hjerteformede linseburgere.
Når jeg går ut og spiser drar jeg på indisk restaurant.
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at vi ikke får nok proteiner.



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.