Ida bor i Trondheim og er født i 1991. Hun har vært vegetarianer siden 2009.
|
Til daglig studerer jeg litteratur, skriver for studentavisen og trener.
Før jeg ble vegetarianer så tenkte jeg ikke på hvordan kjøttindustrien påvirker miljøet eller helsen vår. Jeg nektet å innse hvor forferdelig dyr ble behandlet, at alle dyr har lik verdi.
Tre retter jeg ikke kan leve uten: ovnsgryte, fakin' bacon og hjemmebakte rundstykker.
Jeg spiser ikke kjøtt fordi en produksjon av dyr er uverdig og respektløst. Vi som er øverst på næringskjeden burde kunne velge bort et slikt kosthold.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer da jeg ble kjent med en som var veganer og viste meg at det helt fint går ann å bli stappmett på å spise alt annet enn kjøtt.
Når jeg er lat spiser jeg ovnsgryte med masse rotgrønnsaker.
Den vanligste misoppfatningen om vegetarmat er at den er kjedelig og smakløs.
Har du en kommentar?