Norske veggiser: Fabio i Oslo

Fabio bor i Oslo og er født i 1986. Han har vært vegetarianer siden 2012.Til daglig er jeg student.
 
Før jeg ble vegetarianer vurderte jeg lenge å bli det, men fant alltid feige unnskyldninger for å la være. Helt til jeg bestemte meg for å gjøre det til et nyttårsforsett i 2012. Ellers spiste jeg mye mer usunn ferdigmat fra fryse/kjølediskene enn jeg gjør nå.
 
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten all slags løk, tomat, og forskjellige typer krydder.
 
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg ønsker ikke å være med på å finansiere en industri som dreper millioner av uskyldige dyr årlig, når det finnes et helt fint og smakfullt alternativ. Svært mye av kjøttet havner ikke en gang på en tallerken, men går rett i søpla pga overproduksjon - kan man ta livet av noen for en mer meningsløs grunn?
 
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer da jeg litt tilfeldig så Gary Yourofsky sitt knallsterke foredrag på YouTube. Det var ikke det eneste som inspirerte meg, men spilte nok den største rollen i å få meg til å ta den endelige avgjørelsen.
 
Når jeg lager mat er jeg avhengig av et godt utvalg av ingredienser jeg kan eksperimentere med, i tillegg til god musikk i bakgrunnen.
 
Når jeg går ut og spiser drar jeg helst på asiatiske eller indiske restauranter, eventuelt plasser hvor de lager pizza. Der er det som oftest gode vegetartilbud. Eller så drar jeg på Krishnas Cuisine rett bort i gata.
 
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere sier at de er glad i dyr og kanskje til og med sier at de egentlig er enige, når jeg forklarer hvorfor jeg selv ble veggis. Men så bare fortsetter de å spise kjøtt fordi de påstår/tror at de "hadde ikke klart å slutte med det." Folk undervurderer seg selv kraftig.Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.