Du er her: Vegetarisme og veganisme > Norske veggiser >

Norske veggiser: Carine i Skien

Carine bor i Skien og er født i 1990. Hun har vært veganer siden 2008.


Til daglig jobber jeg som støttekontakt
Før jeg ble vegetarianer forstod jeg ikke hva man kunne ha på en vegetar-pizza.
Da jeg ble veganer kjente jeg at dette var det perfekte kostholdet for meg!
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: avokado, rapsolje og næringsgjær.
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg ser på dyr som likeverdige og våre venner.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer av min venninne som var den første vegetarianeren jeg kjente.
Kokebøker, personer og blogger som inspirerer meg: Veganmisjonens kokebok og www.siljesreise.com er mine favoritter.
Det fineste komplementet jeg har fått for maten min var fra tanta mi som heller ville ha spist nøttesteken min enn ribbe til jul!
Når jeg lager mat på kjøkkenet mitt er jeg avhengig av min 10 år gamle foodprocessor.
På bursdagen min vil jeg helst ha en raw food mangokake.

(Dette intervjuet ble publisert 31.01.2013. Tekstene er øyeblikksportretter, og endres ikke i ettertid for å gjenspeile hvordan vedkommendes forhold til vegetarisme og veganisme utvikler seg videre.)

Se alle våre intervjuer og lokalguider for dette området:
| |


I spalten Norske veggiser presenterer vi vanlige veganere og andre vegetarianere. Her er de tre siste mini-portrettene. PS: Vi ser etter nye kandidater. Kunne du tenke deg å delta?

Norske veggiser: Ingvild i Sandnes
Norske veggiser: Erica Carolin i Valnesfjord
Norske veggiser: Camilla i Sandefjord


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.