Du er her: Vegetarisme og veganisme > Norske veggiser >

Norske veggiser: Camilla i Sandefjord

Camilla bor i Sandefjord og er født i 1990. Hun har vært vegetarianer siden 2013.


Til daglig studerer jeg visual merchandising i Tønsberg.
 
Før jeg ble vegetarianer trodde jeg kjøtt, fisk og fugl var nødvendig for et sunt kosthold. Så for meg vegetarianere som hippier med dreads.
 
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: ruccola, pesto og tomatsaus.
 
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg har stor respekt for dyr og ønsker å behandle dem godt. Masseproduksjonen i dagens samfunn er veldig kynisk - og ikke bra for hverken dyr eller mennesker.
 
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer da jeg fant en utrolig flott film av Ralph Smart på Youtube. Hadde allerede spist litt vegetarmat for å prøve det ut, men da jeg så denne filmen gikk det virkelig opp et lys for meg. Når jeg ser tilbake er dette et av de beste valgene jeg noensinne har tatt. Energien min er helt annerledes og jeg føler meg mye bedre.
 
Når jeg går ut og spiser er jeg alltid spent på hva restauranten har av vegetarretter på menyen.
 
Det irriterer meg når folk som ikke er vegetarianere maser om proteiner, tuller om- og viser liten forståelse for mitt valg om å være vegetarianer.

(Dette intervjuet ble publisert 14.05.2014. Tekstene er øyeblikksportretter, og endres ikke i ettertid for å gjenspeile hvordan vedkommendes forhold til vegetarisme og veganisme utvikler seg videre.)

Se alle våre intervjuer og lokalguider for dette området:
| |


I spalten Norske veggiser presenterer vi vanlige veganere og andre vegetarianere. Her er de tre siste mini-portrettene. PS: Vi ser etter nye kandidater. Kunne du tenke deg å delta?

Norske veggiser: Ingvild i Sandnes
Norske veggiser: Erica Carolin i Valnesfjord
Norske veggiser: Camilla i Sandefjord


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.