Norske veggiser: Bea i Fauske

Bea bor i Fauske og er født i 1985. Hun har vært vegetarianer i 14 år og er nå veganer.



Til daglig går jeg på lærerskolen og jobber i helsekostbutikk. 
Før jeg ble vegetarianer var jeg barn, og ikke så veldig opptatt av hverken mat eller dyr. 
Tre retter jeg ikke kan leve uten er ratatouille, tomat-"kårer" og spinatpuffer.
Jeg kuttet ut meieriprodukter fordi jeg følte meg konstant syk, og nå som jeg ikke spiser det mer har jeg mer overskudd og kroppen fungerer bedre.
Det fineste komplementet jeg har fått for maten min er at jeg er et geni på kjøkkenet.
Når jeg lager mat er jeg avhengig av koriander, kniv, kjøkkenmaskin, juicer og frie tøyler. Kreativitet på kjøkkenet gir den aller beste maten.
Når jeg er lat spiser jeg Disney-style "chicken free" nuggets eller klementiner.
Når jeg går ut og spiser vet de hva jeg skal ha når jeg kommer inn døra, siden jeg bor på et lite sted og det ikke er mange restauranter her. Om jeg er ute og reiser velger jeg alltid noe jeg aldri har smakt før.



2 Comments

Jeg skal være på Fauske i sommer. Hvor og hva finnes det av vegansk mat ute der?

Sorry at jeg var treg å svare ;)
Mulig du har funnet ut av det allerede, men det finnes ekstremt lite ferdig,er mulig å få tak i noen vegane anamma-produkter på dagligvare og helsekosten.

Restaurantene kan tilpasse maten om du ber spesifikt om det, men må huske å spesifisere hva du ikke vil ha.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.