Norske veggiser: Anette i Drammen

Anette bor i Drammen og er født i 1982. Hun har vært vegetarianer siden 2007 og er nå veganer.



Til daglig er jeg billedkunstner.
Før jeg ble vegetarianer syntes jeg vegetarmat så veldig kjedelig ut, og jeg beundret de som klarte å være vegetarianere og særlig veganere.
Da jeg ble veganer føltes det som det eneste rette å gjøre, både for meg selv, miljøet og for dyrene.
Tre ingredienser jeg ikke kan leve uten: Vegansk ost, gulrot og løk.
Jeg spiser ikke kjøtt fordi jeg elsker dyr. Dyrene er mine venner og det ble tilslutt helt feil for meg å spise dem. Jeg ser også hva kjøttproduksjonen gjør med miljøet og planeten vår, og nekter å være med å støtte denne industrien.
Jeg ble inspirert til å bli vegetarianer og siden veganer etter å ha sett filmen «A diet for a new America».
Av ferdigprodukter elsker jeg: Pizzabunnene fra Rimi, tørre soyachunks og veganske oster, f.eks. fra Cheezly eller Vegusto.
Det fineste komplementet jeg har fått for maten min var fra min bestemor som synes alt jeg lager er så fantastisk godt.
Når jeg er lat spiser jeg pasta med tomatsaus og vegetardeig.
Den vanligste misoppfatningen om veganmat er at vi spiser gress. Nesten ingen er så matvrak som veganere.



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.