Bli medlem av Norsk Vegetarforening - og få fordeler

NV arbeider hardt for vegetar- og vegan-saken. Vi får til mye med begrensede ressurser. Takket være din støtte gjør vi det trygt, lett og attraktivt å velge vegetarisk over hele Norge. Du mottar startpakke, gode tilbud og medlemspakker.Som medlem får du
* Stor startpakke - 5 utgivelser
* Medlemssendinger utover i året
* Rabatter på kurs, bøker og så videre

NV er opptatt av
* Å gi positiv informasjon
* Å være inkluderende
* Å nå alle som liker vegetarmat

Vårt informasjonsarbeid er
* Mest mulig landsdekkende
* Seriøst og pålitelig
* Komplett og omfattende

Norsk Vegetarforening...
* Er størst på vegetarisme og veganisme
* Respekterer og støtter dine matvalg
* Fremmer dine interesser

Vi håper du ser verdien av virksomheten vår. Ved å bli medlem får du en rekke fordeler, samtidig som du bidrar til foreningens arbeid. Medlemskap nå gjelder ut hele 2021. Ved å bli medlem får du en startpakke med hele fem ulike utgivelser:

Heftepakke
Vegan-guiden Hvorfor & hvordan Vegan (24s)
Etisk vegetarisme, antologi (40s) - sendes i PDF-format i august-september.

Bokpakke
Vegetar & Vegan ABC
VeganMisjonens kokebok
Vegetarisk og vegansk jul

Bonus: For kun 100 kr ekstra kan du nå også motta den unike helseboken Plantebasert ernæring med på kjøpet (normalpris 219). Dette kan du enkelt velge via menyen under.

I tillegg til denne vår største startpakke noensinne, vil du senere motta ytterligere en ny minibok gratis tilsendt, om vegetarisme og veganisme i forhold til vekt, velvære og et helhetlig syn på sunnhet. Denne er planlagt utgitt høsten 2020 og våren 2021.

Prisen for medlemskap er kun kr 250 for alle under 25 og alle med lav inntekt, 350 for normalt medlemskap, eller 500 kr eller mer for støttemedlemskap (alternativet for deg som vil bidra litt ekstra).. Dette er en uforpliktende engangssum som gjelder for hele året - og så kan du selv vurdere om du vil fortsette å være medlem senere.


Medlemsskap får du enten her eller i Vegetarbutikken, som også inneholder mye annet spennende! Du kan også sette inn korrekt beløp til vår postgirokonto 0530.0259911. Startpakken din vil bli tilsendt i løpet av kort tid.

Fortsatt usikker på noe? Her finner du spørsmål og svar rundt medlemskap i Norsk Vegetarforening.

Jeg ønsker

(Norsk Vegetarforening vil også tipse alle interesserte om foreningen Norsk vegansamfunn, som driver et liknende, og supplerende arbeid til vårt eget.)
2 Comments

Hei!
Vil bare informere dere om at Womens best (sportsmerke) nylig har kommet med en egen vegansk linje, med vegansk proteinpulver mm. Dette kan være greit å tilføye i noen av listene deres for treningsentusiaster som er veganske (som meg)!
Link: https://eu.womensbest.com/collections/shop?filter=fitness_collection_vegan&scrollto=wb-shop-filter-desktop

Victoria

Nettopp funnet ut av denne foreningen og har vært veganer i 5 måneder og før det vegeterianer i 2 år! Studerer medisin i utlandet og gleder meg veldig til å få startpakken fra dere, ble veldig glad når jeg så denne foreningen eksisterte!

La om til vegansk kosthold på dagen og har følt meg ekstremt mye bedre som veganer enn jeg gjorde som vegeterianer og alt-etende! Anbefaler alle å gå over til vegansk kosthold med tanke på sin egen helse, miljø og dyrenes premisser!

Takk for at dere eksisterer!

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.