De søte, milde cherrytomatene får en ekstra rund og delikat smak når de bakes i ovnen. (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)Bruk tomatene ved siden av annen mat som kan trenge litt ekstra piff.1 kurv cherrytomater (ca 250g) 1ss olivenolje Hvitløksfedd etter ønske (fra 3-4 til 10-12) Salt & pepper Sett ovnen på 220 grader Ha cherrytomatene over i en ovnsform. Fjern skallet fra hvitløksfeddene og bland det hele sammen med olje og krydder i forma. Stekes i 20-30 min til tomatene begynner å få litt mørkere farge. Likte du denne? Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: lettvint | småretter | tilbehør Alle oppskrifter av samme type: |
Flere oppskrifter
Potetsalat - slik varierer du!
Like selvfølgelig som en potetsalat ikke trenger å være rømmebasert er det også lett å variere uttrykket. Her får du flere gode tips og kanskje noen smakskombinasjoner du aldri har prøvd? Hentet fra Den Norske Vegankokeboken. les mer Slik gjør du det: Enkel grønn sidesalat Mange undervurderer de helt, helt enkle sidesalatenes plass ved siden av middagen. les mer Sitronvinaigrette Så enkelt kan det faktisk gjøres! les mer Hjemmelaget potetstappe Potetstappe på pose? Nei takk! Hjemmelaget er så uendelig mye bedre. les mer |
Har du en kommentar?