Super partysnack!I blant annet India og Pakistan har man lange tradisjoner for å frittere mer enn poteter når det skal lages snacks. Litt spicy deigbaserte alternativer (som denne oppskriften) er vel så vanlig som f.eks kikerter og linser. Super partysnack! 6 pers. 2 dl. sammalt hvete Olje til dypfrittering. Bland alle ingrediensene sammen i rekkefølgen de står oppført. Kna sammen til en fast deig som kjevles ut til ca 1/2 cm tykkelse. Kutt deigen opp i ruter som dypfritteres i olje. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: indisk | snacks Alle oppskrifter av samme type: |
Flere oppskrifter
Potetsalat - slik varierer du!
Like selvfølgelig som en potetsalat ikke trenger å være rømmebasert er det også lett å variere uttrykket. Her får du flere gode tips og kanskje noen smakskombinasjoner du aldri har prøvd? Hentet fra Den Norske Vegankokeboken. les mer Slik gjør du det: Enkel grønn sidesalat Mange undervurderer de helt, helt enkle sidesalatenes plass ved siden av middagen. les mer Sitronvinaigrette Så enkelt kan det faktisk gjøres! les mer Hjemmelaget potetstappe Potetstappe på pose? Nei takk! Hjemmelaget er så uendelig mye bedre. les mer |
Har du en kommentar?