Du er her: Mat > Tilbehør >

Indisk brødsnacks (vegan)

Super partysnack!

I blant annet India og Pakistan har man lange tradisjoner for å frittere mer enn poteter når det skal lages snacks. Litt spicy deigbaserte alternativer (som denne oppskriften) er vel så vanlig som f.eks kikerter og linser. 

Super partysnack!


6 pers.

2 dl. sammalt hvete
1 dl. hvetemel
½ ts. bakepulver
½ dl. sesamfrø
litt chilipulver
litt hing (kan erstattes med litt hvitløkspulver)
1 ss. veg. margarin
1 dl. vann

Olje til dypfrittering.


Bland alle ingrediensene sammen i rekkefølgen de står oppført. Kna sammen til en fast deig som kjevles ut til ca 1/2 cm tykkelse. Kutt deigen opp i ruter som dypfritteres i olje.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type:
Flere oppskrifter

Potetsalat - slik varierer du!
Like selvfølgelig som en potetsalat ikke trenger å være rømmebasert er det også lett å variere uttrykket. Her får du flere gode tips og kanskje noen smakskombinasjoner du aldri har prøvd? Hentet fra Den Norske Vegankokeboken.
les mer

Slik gjør du det: Enkel grønn sidesalat
Mange undervurderer de helt, helt enkle sidesalatenes plass ved siden av middagen.
les mer

Sitronvinaigrette
Så enkelt kan det faktisk gjøres!
les mer

Hjemmelaget potetstappe
Potetstappe på pose? Nei takk! Hjemmelaget er så uendelig mye bedre.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.