Du er her: Mat > Tilbehør >

Rød salsa (vegan)



Salsa betyr rett og slett saus. Her i Norge omtales salsa primært som en tomatbasert, sterk saus som fins i et uttall varianter på butikken.

Dette er en ganske enkel oppskrift som også er tilpasset norske vaner. Her er det med andre ord lett å imponere med noe hjemmelagd til helga!

1 boks hakkede tomater eller 0,5 kilo hakket tomat

½ løk, evt. en liten løk
2 fedd hvitløk
Noen cm rød chili
1 liten ts sukker
Salt og pepper
Olje til steking

Surr løk, hvitløk og chili i litt olje i en liten kjele. Ha i tomatene, salt og pepper, la det koke et par minutter. Hvis du vil ha en helt glatt saus, bruk håndmikser eller potetstapper. Avkjøl og server.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type:
Flere oppskrifter

Potetsalat - slik varierer du!
Like selvfølgelig som en potetsalat ikke trenger å være rømmebasert er det også lett å variere uttrykket. Her får du flere gode tips og kanskje noen smakskombinasjoner du aldri har prøvd? Hentet fra Den Norske Vegankokeboken.
les mer

Slik gjør du det: Enkel grønn sidesalat
Mange undervurderer de helt, helt enkle sidesalatenes plass ved siden av middagen.
les mer

Sitronvinaigrette
Så enkelt kan det faktisk gjøres!
les mer

Hjemmelaget potetstappe
Potetstappe på pose? Nei takk! Hjemmelaget er så uendelig mye bedre.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.