Dine Spørsmål: Spør kokkene

Vegetarisk og vegansk matlaging kan virke vrient - inntil man får egen erfaring, eller møter erfarne kokker som deler av sine ferdigheter.

Via Spør kokkene-spalten gir Norsk Vegetarforening svar om alt som har med kjøttfri matlaging å gjøre. Så langt har vi besvart disse spørsmålene:

Hvor få tak i varer som seitan? (19. 09. 2010)
Vegetabilsk gelatin, hvor? Hva? (11. 09. 2010)
Oppskriften "virker" ikke, hva kan jeg gjøre? (27. 01. 2010)
Hermetiserte bønner vs. hjemmekokte (11. 12. 2009)
Forslag til 3-retters vegetarmeny som også faller i smak hos altetende (18. 09. 2009)
Hvordan variere rødkålsalaten (16. 03. 2009)
Hva passer sammen med nøttestek? (30. 12. 2008)
Hvordan erstatte kjøtt i rypemiddag? (29. 11. 2008)


Foto: IstockphotoSPØRSMÅLSPALTEN
Dine spørsmål: vegetarisme | veganisme | spør kokkene | stille et spørsmål?
Vanlige spørsmål: vegetarisme | veganisme

I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.