Få en solid start på dagen med denne mettende retten!8 dl.vann Kok opp havren under lokk i 5 minutter eller til det putrer. Senk varmen, og fjern lokket. Rør rundt med små mellomrom. Ha så i vanilje, kardemomme,margarin og salt. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: grøt Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost |
Flere oppskrifter
Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj! les mer Nøttesmør (mandel/cashew) Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør! les mer Oliventapenade Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid! les mer Varm kornfrokost Få en solid start på dagen med denne mettende retten! les mer |
Har du en kommentar?