Du er her: Mat > Pålegg, lunsj og frokost >

Varm kornfrokost (vegan)



Få en solid start på dagen med denne mettende retten!

8 dl.vann
5 dl. havregryn
1/2 ts. vanilje
1/4 ts. kardemomme
3-4 ss. hel hvete
1 ts. soyamargarin
1/4 ts. havsalt

Kok opp havren under lokk i 5 minutter eller til det putrer. Senk varmen, og fjern lokket. Rør rundt med små mellomrom. Ha så i vanilje, kardemomme,margarin og salt.




Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost
Flere oppskrifter

Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj!
les mer

Nøttesmør (mandel/cashew)
Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør!
les mer

Oliventapenade
Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid!
les mer

Varm kornfrokost
Få en solid start på dagen med denne mettende retten!
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.