En smakfull pestovariant som passer spesielt godt til brød, men som selvsagt kan anvendes på samme måte som du bruker andre pestotyper. (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)I denne oppskriften er det brukt solsikkekjerner, men du kan bruke alt fra pinjekjerner til mandler. 2.5 dl soltørkede tomater, lett pakket. For en helt raw variant - bruk en kaldpresset olje! Likte du denne? Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: pålegg | pesto | rawfood Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost |
Flere oppskrifter
Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj! les mer Nøttesmør (mandel/cashew) Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør! les mer Oliventapenade Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid! les mer Varm kornfrokost Få en solid start på dagen med denne mettende retten! les mer |
Hvor lenge kan denne pestoen stå i kjøleskapet før den er gammel?