De fleste vegetarianere og veganere har sin formening om hvordan en god hummus bør være... (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)Denne hummusoppskriften gir et fløyelsmykt, lett resultat med tydelig preg av spisskummen og sitron. Du finner også denne oppskriften på trykk i heftet "Lunsj- og frokostmat" som er til salgs i nettbutikken. Heftet inneholder nærmere 100 oppskrifter og tips.Du trenger: 1 boks / 3dl kokte kikerter 1 fedd hvitløk Saften av ½ sitron ½ dl vann 2-3 ss tahin 2ss olje ½ ts salt 1/4-1/2ts malt cumin (spisskummen) Litt pepper Slik gjør du: Kjør kikerter, hvitløk, sitronsaft og vann sammen til en jevn masse i en kjøkkenmaskin. Tilsett tahin, olje og krydder og kjør til alt er godt blandet og kremmykt. Smak til med evt. mer sitronsaft (ingen sitroner er like osv.) og salt/krydder. Likte du denne? Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: pålegg | tilbehør Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost |
Flere oppskrifter
Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj! les mer Nøttesmør (mandel/cashew) Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør! les mer Oliventapenade Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid! les mer Varm kornfrokost Få en solid start på dagen med denne mettende retten! les mer |
Har du en kommentar?