Du er her: Mat > Pålegg, lunsj og frokost >

Vegetarpostei (vegan)



Med denne posteien kan du godt prøve deg frem med ulike smakstilsetninger for å variere.

5.5 dl. små havregryn
1 stor løk
50 gr. veg. margarin
5 dl. soyamelk
50 gr. gjær
1 liten ts. allehånde
1 ts. veg. buljong
litt nellik
1 ts. salt

Miks havregrynene til mel i hurtigmikseren. Rasp og stek løken i litt margarin i en gryte. Bland soyamelken med gjæret og hell oppi. Rør i mel og krydder. La det hele koke i to minutter. Hell så blandingen i en brødform som er kledd med bakepapir. Stek blandingen i vannbad ved 225 grader i 45 minutter. Legg papir eller håndkle over for å hindre hard skorpe.




Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker
Flere oppskrifter

Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj!
les mer

Nøttesmør (mandel/cashew)
Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør!
les mer

Oliventapenade
Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid!
les mer

Varm kornfrokost
Få en solid start på dagen med denne mettende retten!
les mer


Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


2 Comments

Heisann!

Jeg prøvde denne oppskriften i dag, og var veldig fornøyd. Kjempegod! Blandet inn litt raspet paprika og litt ekstra buljong, men regner med at man kan ta seg kunstneriske friheter;o)

Så det skal vanlig gjær i denne, slik at den vil heve seg? Eller brukes næringsgjær, som jo er "død gjær" og heller en smakstilsetning?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.