Vegansk superklassiker som kommer i uendelig mange varianter, supert pålegg såvel som en del av en brunch-/lunsjtallerken! (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)Rekker til 4-6 porsj.
Denne oppskriften er hentet fra heftet Lunsj og frokostmat, som kan kjøpes i Vegetarbutikken. Likte du denne? Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: frokost | pålegg | tilbehør Alle oppskrifter av samme type: Pålegg, lunsj & frokost |
Flere oppskrifter
Høstsalat
Enkel, men raffinert salat basert på høstlige ingredienser. Passer perfekt til lunsj! les mer Nøttesmør (mandel/cashew) Like enkelt som du lager din egen tapenade kan du også lage ditt eget nøttesmør! les mer Oliventapenade Dette pålegget med en typelig, spiss smak holder seg godt i kjøleskap inntil en uke, og legger grunnlag for et allsidig frokostmåltid! les mer Varm kornfrokost Få en solid start på dagen med denne mettende retten! les mer |
Har du en kommentar?